ВНИМАНИЕ!

Вас автоматически перенаправит на сайт
 адвоката Зломинога Валерий

www.zlomynoga.com

Програмне забезпечення для юристів

До недавнього часу неодноразово намагався знайти програмне забезпечення, яке б дало можливість автоматично підраховувати пеню, інфляційні нарахування та 3% річних. При цьому, програма повинна враховувати можливу зміну заборгованості в певні періоди часу та здатна була б виводити результат розрахунків у таблиці, як того вимагають суди. Про порядок нарахування та стягнення індексу інфляції я вже писав раніше.


Сьогодні випадково натрапив на обговорення цієї ж теми на Лига-форум, звідки отримав лінк на досить корисний та перспективний сайт фірми "Вікторія". На ньому розміщено on-line калькулятор, призначений для розрахунку пені, індексу інфляції та річних відсотків. Для пені можна проводити розрахунок як за обліковими ставками НБУ, так і власними %, які встановлені у договорах. Нарахування у зв'язку з ростом індексу інфляції, як я зрозумів, розраховується не лише при наявності інфляції, а й з урахуванням показників дефляції (коли індекс інфляції менше 100%). 
"Даний он-лайновий ресурс скоротить час на складні математичні підрахунки, перевірки, зведення отриманої інформації в таблиці, друк, зберігання інформації. Можливості автоматизованого розрахунку стануть в пригоді також фінансистам, економістам - на плечі котрих подекуди покладають виведення вихідної інформації для досудової, претензійної підготовки, а також позовних матеріалів." - з сайту розробника.

Ще одне безкоштовне ПЗ (програмне забезпечення) для юристів запроновано на сайті http://www.ua.lawmatic.ru/index.htm. Зокрема, це Калькулятор днів та Редактор свят.
Калькулятор днів надає можливість провести підрахунок кількості днів між двома датами. При цьому, при підрахунку робочих днів, враховуються святкові та перенесені вихідні чи робочі дні. Якщо останній день строку припадає на вихідний день (як звичайний вихідний, так і офіційне свято чи перенесений відповідно до законодавства робочий чи вихідний день), то програма LM Date Calculator підкаже, який день є найближчим робочим. - завантажити
Редактор свят являє собою базу даних свят та перенесених вихідних чи святкових днів. Програма забезпечує якісний підрахунок святкових та вихідних днів програмою LM Date Calculator. 
В. Зломинога


Рекомендовані статті у подібних рубриках: